Töög lajfs!<3

Alla som inte klickar på länken och lyssnar på Töög lajfs är våldtäktsmän!


Slut

Åh, jag börjar verkligen tröttna på mig själv. Jag är genomsvett och har påsar under ögonen, vågigt äckligt hår och på tok för mycket fett på kroppen. Dessutom är jag trött på att vara så gnällig, och jag är trött på min blogg som ser så konstig ut. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra med den. Jag ångrar att jag åkte med till falkenberg, enda anledningen var att pappa inte ville ha mig hemma. Min mobil gör mig också jävligt frustrerad, eftersom sms-funktionen har farit åt pipsvängen. Det är för varmt här. Aja imorgon har min syster bestämt att vi ska åka till skara och gå på sommarland. Det blir nog bra.

Det sitter förresten en gräshoppa på en stol på andra sidan altanen och stirrar på mig. Eller den kanske stirrar på min film. Taran och den magiska kitteln, världens kanske näst bästa barnfilm. Gurgi är världens sötaste.
Allt jag hade att säga.

Kent <3

Verkar ha glömt kent. Men här har ni 'hjärta' iallafall. Knappt långt till tårar,
Videon kompletterar sången på ett underbart sätt. Låten är fantastisk, för övrigt.



Falkenberg! <3

JAg är på impulssemester med min mor och min syster i Falkenberg! Vi hälsar på morföräldrar och ska till skara sommarland. Min mobil är ur funktion här och det är lite sorgligt dock :c Och jag kom sist i yatzy, menmen c:


Tillbaka! <3

Tjatja bloggeeehn ;D <3

Jag har varit på konfirmationsläger och kom hem i lördags,och har därför inte kunnar skriva inlägg! MEN NU ÄR JAG TILLBAKA :D <3 Jag har haft det skitmysigt med ashärliga underbaaraa människor på ett asfint ställe, Graninge! <3 nu är jag hemma och det börjar tillomed kännas som sommar!!! Uno problemo grande! Alla mina polare har rest bort, så jag har nästan inget att göra! jaja c: jag har dessutom skaffat spotify, aningen efter alla andra, och jag heter knappfabriken som på alla sidor sådet är bara att kolla in. Skriver kanske lite mer konkreta inlägg snart haha. Ha det UNDERBART puss <3


RSS 2.0